Bug #1077

players appear as dead when coming into view before starting real animation

Added by nifrek over 2 years ago. Updated over 2 years ago.

Status:ResolvedStart date:02/21/2012
Priority:UrgentDue date:
Assignee:-% Done:

100%

Category:Graphics
Target version:0.6

Description

Players will appear as dead (the actual dead animation) for a frame when coming into your pov before starting the real animation. It happens very quickly, but still noticeable since it was discovered while playing. This glitch does not show up in demos, only during actual gameplay. I can reproduce locally with bots so I don't think it's related to lag/ping. It is also independent from the playermodel used.

Here is a video of it:

http://www.youtube.com/watch?v=2eCYtVhtpRM

History

#1 Updated by nifrek over 2 years ago

This also happens when a player is going thru a warpzone.

#2 Updated by Samual over 2 years ago

  • Priority changed from Normal to Urgent
  • Target version set to 0.6

ah right, damn we gotta look into that soon

#3 Updated by divVerent over 2 years ago

A fix for this should be in master now. Can anyone confirm?

#4 Updated by divVerent over 2 years ago

  • Status changed from New to In Progress

#5 Updated by nifrek over 2 years ago

Tested, I can confirm this is fixed.

#6 Updated by C.Brutail over 2 years ago

  • % Done changed from 0 to 100

#7 Updated by C.Brutail over 2 years ago

Can someone close this then?

#8 Updated by C.Brutail over 2 years ago

  • Status changed from In Progress to Resolved

#9 Updated by C.Brutail over 2 years ago

Haha, I can too.

Also available in: Atom PDF